Kaartlegging

Voor de meeste kaartleggingen maak ik gebruik van Lenormandkaarten, hiervoor gebruik ik de kaarten van Ciro Marchetti – Gilded Reverie (De vergulde visioenen).

Een kaartlegging geeft je meer inzichten over allerlei onderwerpen in je leven, zoals persoonlijke groei, liefde, kinderen, partner, familie, werk etc.  Het is niet een toekomstvoorspelling, maar het geeft je inzichten en duidelijkheid. Het zijn bijna altijd zaken die je zelf eigenlijk ook al weet of soms onbewust. Het is vaak heel erg fijn als iemand anders dit ook ‘ziet’ en ook waar je nu staat en waar je heen gaat. Het helpt je verder, want door een kaartlegging krijg je weer overzicht. Je weet daarna weer even wat je kunt doen en waar je mee aan de slag kunt. Ook krijg je hierdoor een stukje rust in jezelf en voel je dat je alles weer op een rijtje hebt.

Bij kaartlegging is het ook mogelijk om foto’s mee te nemen of aan mij te mailen, zodat ik eventueel ook vragen kan beantwoorden over bepaalde personen of overledene. Deze vragen moeten alleen wel betrekking hebben en/of van belang zijn voor jouw leven! Het is niet ‘zuiver’ als je bijvoorbeeld van alles wilt weten over een ex, want dan moet ik zonder toestemming in iemand anders zijn/haar energie en dat doe ik niet.

Bij kaartleggingen maak ik altijd gebruik van mijn spirituele krachten. Ik voel heel sterk wat de onderliggende problemen zijn of wat je verlangens echt zijn.  Ik geef geen adviezen over gezondheid, hooguit wat tips. De consulten zijn in mijn praktijk in Leiderdorp, telefonisch/skype of digitaal (via email of Facebook). Een kaartlegging duurt ongeveer 1 uur.


 

Grote kaartleggingen (grand tableau):

Kaartlegging in mijn praktijk of telefonisch (1 uur) € 50,00

 


Kleine kaartleggingen digitaal:

-Onderwerp Kaartlegging:
Deze kaartlegging kun je laten doen als je over één onderwerp meer inzichten wilt, bijvoorbeeld over de liefde, relatie tot een familielid, kinderen, werk etc. Bij deze kaartlegging krijg je inzichten over het verleden, heden, mogelijke toekomst, angsten en mogelijke uitkomst.

– Boodschappen van de Bron:
Dit is een kaartlegging die jou boodschappen geeft vanuit de bron/jou hogere zelf. Bij deze kaartlegging doe ik een legging die jou aangeeft waar je staat,
wat je vasthoudt, wat de bron van je vraagt, welke weg je moet inslaan en welke uitkomst je kunt verwachten.

Korte kaartleggingen € 18,00

Wil je meerdere onderwerpen informeer dan naar de mogelijkheden.Alle prijzen zijn inclusief btw en kan contant worden betaald of van te voren worden overgemaakt.

 

Wil je een afspraak of meer informatie?