d64d4af3992a5051d4a92891d755ce04

Ik heb het al zo vaak meegemaakt, mensen die zich onprettig voelen in mijn buurt, mensen die mij niet recht in de ogen durven aan te kijken of mensen  die mij ontwijken. De mensen die bang zijn dat ik hun ga ‘lezen’.

Niets van dat alles is nodig, want ik ga niet zomaar iemands energie lezen, ik vaak ‘uit’. Ik voel misschien wel als iemand zich slecht, verdrietig, bang, blij of gelukkig voelt maar dat is de energie die heersend aanwezig is en die energie zou iedereen voelen waarschijnlijk. Ik hou me eigenlijk nooit bezig met iemand te lezen, behalve als iemand bij mij komt of het echt noodzakelijk is dat ik het voel.

Als ik in een drukke omgeving ben, ook dan heb ik helemaal nergens last van, tenzij dit op een begrafenis is dan is het verdriet erg heersend. Ook dan ga ik nog steeds niet ‘aan’. Dat doe ik eigenlijk nooit, want ik wil niks voelen en heb daar ook helemaal geen zin in. Ik ken heel wat mensen die wel van alles voelen en soms ook helemaal kapot zijn door alle energieën dat zijn de hoogsensitieve mensen. Dat ben ik niet. Wat misschien gek is met wat ik voel, zie, hoor en weet.

Vroeger had ik mezelf al wijs gemaakt dat ik een soort bescherming om me heen heb waar je niet door heen komt dus voel ik niet al die energieën. Ik heb een denkbeeldig cocon om me heen. Dat geldt ook voor slechte energieën of entiteiten, want ook dat lijkt mij niet of nauwelijks te raken. Ik woonde voor een bepaalde periode in een ‘spookhuis’, het huis van me moeder. Er gebeurde daar echt de raarste dingen. Bloeddruppels op de grond, open slaande bijbels, deuren die niet open gingen, schimmen, kreukels in bed (terwijl deze net was recht gelegd). Echt hele nare dingen, mijn broertje en moeder hadden hier last van alleen ik niet. Ik heb niks van dat alles meegemaakt en/of gezien (en ja ik geloof mijn moeder en broertje op recht haha). Ik voelde wel in de verte die energieën, bijvoorbeeld als ik naar beneden liep in de avond dan ‘zag’ ik die slechte energieën achter het raam van de woonkamerdeur, maar zodra ik de deur open deed leek alles weg te schieten. Zo voelt het voor mij altijd, als ik in de verte of in een ruimte slechte energie zie en dan die ruimte in ga dan is het op de achtergrond verdwenen. Het is er nog wel, maar het kan mij niet raken of beïnvloeden.

Voor iedereen die last heeft van slechte energieën, doe gewoon net alsof je beschermd bent in een cocon. En ga geloven dat je onaanraakbaar bent. Dat heeft mij echt geholpen. Het is zo fijn om niet al die dingen te hoeven voelen van andere. Wat heb ik er aan? Ook van alle slechte energieën in huizen of bij mensen, ik wil er geen last van hebben.

Als mensen bij mij komen dan zet ik mezelf pas aan of als ik het wil. Van te voren vraag ik wel extra bescherming. Ik heb namelijk meegemaakt dat ik dat niet had gedaan en daar heb ik toch maanden last van gehad. Dat was trouwens ook heel erg slechte energieën van meerdere mensen. Het was een hele ervaring en ben blij dat ik het heb meegemaakt. Als ik nu slechte entiteiten zie dan voel ik geen angst meer. Ik ben er niet bang voor, zoals ik vroeger wel was.

Ik sta dus eigenlijk meer uit dan aan 😉 Ik ga pas aan als het nodig is, iemand het vraagt of als ik dat wil. Als er veel negativiteit hangt in de wereld dan heb ik daar zeker last van maar niet dat mijn energie ervan weg gaat. Ik voel het op de achtergrond. Mocht ik zelf me toch rot voelen dan komt dat vaker van mij zelf dan van een ander. Bij wereldgebeurtenissen voel ik het ook niet van te voren. Wel heb ik 2 keer een voorspellende droom gehad over 2 gebeurtenissen in de nacht ervoor.

Kortom lieve mensen, omdat mijn ‘gavens’ ontwikkelt zijn wil nog niet zeggen dat ik het altijd gebruik. Ik ben ook gewoon een mens en dat vind ik heerlijk!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.