Vele starseeds zijn naar deze wereld gekomen. Starseeds, degene die incarneerde als mens, maar eigenlijk van de sterren komen. Dit begon vooral de jaren na de 2e wereldoorlog. Steeds meer starseeds incarneerde als mens om hier ondersteuning te geven. In die periode kwamen ook steeds meer meldingen van mensen die ufo’s in de lucht zagen, ook mensen die ‘aliens’ zagen of mensen die ervaringen hadden met buitenaardse ontvoeringen.

De afgelopen jaren is dit alles veel meer geworden en zijn vele kinderen die nu geboren worden van de sterren. Vele kinderen van nu zijn veel bewuster, veel gevoeliger en beschikken al over talenten die volwassenen zich nog aan moeten leren.

Dat er meer starseeds incarneren op Aarde wil wel wat zeggen over de noodzaak ervan. Hoe meer bewuste wezens hier worden geboren, hoe sneller de mensheid de overgang kan maken tot de volledige potentie van de mens. De mens gebruikt maar een paar procent van hen vermogen. Ken je nagaan als dit zou groeien en uitbreiden. Dan kan de wereld alleen maar mooier worden.

De reden waarom andere wezens van sterren en planeten zoveel moeite doen om hier te ondersteunen heeft er mee te maken dat de mensheid de blauwdruk draagt van het creatievermogen, de scheppingskracht. Er is op de achtergrond, en steeds meer in het zicht, heel veel om te doen dat de mensheid weer zijn/haar volledige potentie terug krijgt…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.