Voor mijn opleiding kreeg ik een opdracht om tijdens een meditatie de methode van Sambhave Mudra te gebruiken. Het is bij deze methode belangrijk om jezelf te focussen op de plek waar de hypofyse zit (je voorhoofd).

Tijdens deze methode ga je zelf in hypnose of eigenlijk kun je dit ook een meditatie noemen. Het is bij deze oefening dus belangrijk om jezelf te focussen op je hypofyse. Daar ga je wit licht visualiseren. Vervolgens zie je ook het witte licht om je heen. Deze oefening is er uiteindelijk voor bedoeld iets echt los te laten. Wat ik wilde los laten had iets met mijn zoon te maken.

Ik zag mezelf op een soort heel groot wit ei zitten. Toen ik vroeg of het losgelaten mocht worden wat ik graag wilde, verscheen mijn zoon voor me. Hij sprak tot me vanuit zijn wezen zelf. Het was zo ontroerend 🥹 Tijdens de sessie, liepen de tranen over mijn wangen… Het was heel mooi en daarna was ik een stuk rustiger over deze situatie.

Die middag haalde ik mij zoon uit school en hij had een tekening voor mij gemaakt met hartjes, kusjes en ik samen met hem…

En op de achterkant stond een groot wit ei….

Hoe bijzonder is dit weer ❤️ Altijd verbonden ❤️🌹

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.