Dit stuk gaat niet over de coaching achtige ‘in je kracht staan’ verhalen, maar over het herinneren wie je bent en hoe krachtig wij als wezens al zijn…

In de oorsprong zijn we hele krachtige wezens. Wij zijn de creators van dit hele universum. Wij hebben dit allemaal gecreëerd. Als je dit even tot je laat doordringen dan besef je wel hoe krachtig je bent! Er zijn vele die dit vergeten zijn. Dit komt, omdat wij al eeuwen gevangen zitten in deze matrix.

Geef je eigen kracht niet weg! Zet niemand boven jezelf. Je bent een goddelijk wezen en staat gelijk aan ieder ander. Niemand is ‘hoger of lager’ dan jij. We zijn allemaal ontstaan uit dezelfde bron. Het enige verschil is ons bewustzijn. De één herinnert zich dingen meer dan de ander. Denk dus niet dat je afhankelijk bent, want dan ben je je eigen kracht aan het weggeven.

Het doel van het leven is niet om van alles te leren. Het doel is eerder om je alles wat je al lang geleerd hebt te herinneren. Het is de bedoeling dat je weer weet wie je werkelijk bent.

Het enige wat iedereen op deze hele wereld zou willen is gelukkig zijn zonder teveel gedoe. Dat is wat iedereen toch het fijnst vindt? En als het doel echt zou zijn dat we eerst van alles moeten leren, wanneer kunnen we dan ooit echt gelukkig zijn? Je kunt namelijk op 2 manieren leren, door het te ervaren of door het te herinneren. Dan kies je er toch eerder voor om het je te herinneren? Dan hoef je namelijk geen bepaalde lessen te leren.

Hoe herinner je dan je oorsprong?

Probeer je eerst bewust te worden van jezelf. Welke gedachtes zijn van jou? Welke gedachtes worden beïnvloed? Welke mind control programma’s lopen er door je heen? Door wat voel je gewoon dat het niet klopt? Ga onderzoek doen naar jezelf. Besteed aandacht en tijd aan je eigen gedachtes en gevoelens. Mediteer en probeer je gedachtes tot rust te komen. Schrijf op wat je binnen voelt komen. Maak het vooral niet te ingewikkeld! Lees boeken of teksten op internet die ervoor zorgen dat je weer dingen gaat herinneren.

Zet jezelf open!

Ga op een rustige plek zitten waar je niet gestoord kunt worden. Verbind jezelf met je hart, je mind, je lichaam. Verbind je met de aarde en verbind je met je oorspronkelijke bron. Zet een muziekje aan die jou kan triggeren open te gaan. Bijvoorbeeld muziek met een trilling van 963 hz. Deze klanken zorgen er namelijk voor dat je op een wat hogere frequentie kunt komen door deze trilling.

Hoe vaker je je open gaat stellen hoe meer je kunt voelen of zien. Jij bent zelf zo krachtig! Krachtiger dan je nu denkt…. Veel krachtiger!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.