Er zijn mensen die goede voornemens hebben. Alleen zijn er weinig die ze ook echt nakomen. Ik heb nooit goede voornemens voor een nieuw jaar. Als ik iets zou willen veranderen of anders zou willen zien in mijn leven dan probeer ik dat meteen aan te passen in mijn leven. Wat ik wel heb zijn doelen voor een nieuw jaar. Tenminste die heb ik dit jaar voor het eerst, haha. Ik ga een lijst maken met doelen die ik graag wil bereiken.

Ik weet dat alles mogelijk is en alles zou kunnen. Met dat in mijn achterhoofd ga ik vandaag een lijst maken. Ik probeer doelen op te schrijven waarvan ik voel dat het haalbaar is en waar ik in geloof dat ik dat kan. Ook al weet ik dat alles mogelijk is, toch moet ik het zelf ook geloven. Deze doelen ga ik dan elke dag doornemen en me er op afstemmen dat ik dit ga halen. Mocht ik het niet halen dan is het ook goed, maar dan weet ik wel dat het in werking is gezet. Want ik heb die intentie de wereld ingezet. Ik vertrouw erop dat het universum het allerbeste met mij voor heeft hoe slecht situaties misschien ook kunnen zijn.

Wat ik ook ga doen is een lijst maken met positieve gedachtes zoals:
– Ik ben goed zoals ik ben
– Ik ben op de goede weg
– Ik leef in overvloed van liefde, gezondheid, geluk en rijkdom
– Ik leef mijn allermooiste leven
– Ik geniet elke dag van de mooie dingen die er zijn
– Ik vertrouw op mezelf

Deze lijst ga ik elke dag herhalen, want dit zorgt voor een hogere trilling in mijn energie. Ik doe dit nu ook al dit soort zinnen zeggen, maar niet dagelijks. Daar ga ik nu mijn dag mee beginnen, zodat ik mijn trilling omhoog krijg en de dag goed begin. Het is een hele goede methode om uit de negatieve energieën te komen en om naar hogere energieën te gaan, zodat je leven positief wordt hoe slecht die er misschien ook uitziet. Je kunt van elke dag iets moois maken!

be-positive

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.