Wat is eigenlijk magie? Het schijnt dat magie betekent het manipuleren van de werkelijkheid. De vraag die daarna in me op komt is, wat is dan werkelijkheid? Werkelijkheid is namelijk voor iedereen anders. Wat mijn werkelijkheid is, hoeft de jouwe niet te zijn. Dus is magie eigenlijk het beïnvloeden van je eigen werkelijkheid.

Magie is voor mij heel erg normaal geworden. Sinds ik anders ben gaan kijken naar het leven en gaan beseffen dat ik mijn eigen wereld creëer, is het zoveel leuker geworden. Dan zie je ook veel meer magische dingen gebeuren. Eerst beschouwde ik het leven zwaar en soms vond ik er niks aan. Nu zie ik het leven als 1 magisch spel met zoveel mogelijkheiden. Het leuke ervan is dat het jou eigen spel is. Je kunt zoveel magie erin stoppen als jij wilt 😊.

Wij mensen zijn soms heel erg complex, tenminste dat hebben wij van onszelf gemaakt. We zien soms die magische dingen helemaal niet meer, omdat het je niet opvalt. Let er eens op vandaag op deze mooie dag. Hoeveel magie zie jij vandaag? Mijn magie begint elke dag met: ‘Mama wakker worden, het is vandaag een mooie dag’ zegt mijn 3 jarige dochter

18194978_1685093498171484_3056637800471854355_n

1 Comment

  • Frithjof
    Posted 28 August 2017 00:24 0Likes

    Dat is een mooie gedachte. Dacht eerst aan tovenarij en actief magie bedrijven. Nu snap ik dat het meer zien van het mooie is en daarmee je beeld schept. Sinds kort ben ik verliefd, enorm verliefd. Het is meer dan dat. Iemand gevonden hebbeb die er al de hele tijd voor je is. Overweldigend in eenvoud. Zo ook dat ik nu pas je site echt lees. Door dubbele getallen ben ik bij je uitgekomen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.