De energie van Engelen wordt al eeuwenlang omschreven door mensen. Vaak gaat dit over de energie van de Aarde Engelen, de Engelen die zich eigenlijk binnen de Matrix bevinden. Deze Engelen hebben vaak onze energie nodig om te kunnen leven. Zij tappen energie eerder af dan dat zij dit geven.

Er zijn wel wezens die lijken op de Engelen die hier worden afgebeeld, maar toch zijn deze heel anders.

Een paar weken terug zag ik een heel groots wezen boven mij met ‘engelenvleugels’. Zo groots en zo veel energie. Dit wezen had de kleuren van goud, wit en zilver om zich heen. Ik zag wel een beetje een gezicht, maar dit wezen liet dit gezicht alleen maar zien om zich even aan mij in vormen te tonen. Eigenlijk had dit wezen niet echt de vormen, want dit wezen kwam uit een hele hoge dichtheid (16e dichtheidsveld). Toen het wezen er was kwam er een heel groots kristalveld over mij heen, dit veld was zeer krachtig en waren in de kleuren paars, violet, wit, zilver. Het voelde daarna ook dat er weer bepaalde coderingen in mijn systeem aangezet werden.

De uiting van dit alles is nog gaande. Ik moet nog ontdekken wat dit precies doet en gaat doen. Alles heeft in ieder geval te maken met het menselijk lichaam, ons voertuig. In de basis hebben we allemaal hetzelfde voertuig, alleen wij hebben er allemaal verschillende lichamen van gecreëerd. Zodat hier de verschillen zo duidelijk zichbaar zijn onder de mensheid. Dit zou helemaal niet nodig zijn….

Er is zoveel wat in de basis, de oorsprong zo anders is dan hier in de wereld bekent is gemaakt. Wees je ervan bewust en zoek dieper. Aan de oppervlakte lijkt veel zo mooi, maar soms is dit helemaal niet het geval.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.