Per ‘toeval’ kreeg ik 2 gratis tickets voor de paranormale beurs. Ik dacht daar ga ik eens kijken en vroeg aan mijn moeder of ze mee wilde. Gisteren was het zo ver, we gingen naar de beurs. Ik had me van te voren afgeschermd voor alle energieën.

Een duister hol

We liepen naar binnen en het eerste wat op viel was hoe donker alles was. Het voelde ook alsof ik in een duister hol naar binnen liep. We liepen eerst helemaal naar de zijkant en gingen pad voor pad af. Hoe verder we liepen hoe misselijker ik werd. Dat niet alleen mijn benen werden ook steeds zwaarder bij elke stap die ik zette. Het voelde totaal niet goed. Na 4 paden gehad te hebben zei me moeder ook de gaan even wat drinken. Toen knapte ik weer een beetje op na een appeltaart en een theetje. Ik zei tegen me moeder dat ik me net undercover voelde en we lagen helemaal in een deuk. Ik maakte nog even een foto:

Slechte en duistere energieën

Ik voelde zoveel slechte energieën dat ik mezelf afvroeg hoe de mediums zo kunnen werken. Het voelde bij sommige kraampjes nog erger dan bij andere. Ik kreeg nu ook hoofdpijn en voelde me eigenlijk niet goed. We liepen alle paden in een snelvaarttrein af en me moeder liep hard mee. Ik wilde alleen nog een aurofoto en me moeder wilde nog kijken voor een zielstekening. De aurofoto zag er zo uit:

Geen idee wat die kleuren allemaal betekenen maar vond het gewoon leuk om te doen. We liepen snel door naar het kraampje van de zielstekening, maar helaas was daar een hele lange wachttijd. We besloten om nog even iets te eten en weer naar huis te gaan.

Ik zag me moeder niet zitten

We bestelde eten en ik zei tegen me moeder ga maar vast buiten zitten. Toen het eten klaar was liep ik naar buiten en zocht mijn moeder. Ik kon haar alleen nergens vinden…. Ik ging elk tafeltje af om haar te zoeken, maar zag haar nergens zitten. Ik liep naar binnen om te kijken of ze daar zat. Ik draaide me nog 1 keer om naar buiten en toen zag ik haar. Wat bleek? Ze zat daar al de hele tijd en stond bijna naast haar. Me moeder verbaasde zich er al over wat ik nou stond te doen. Ik zag haar dus echt niet zitten de eerste keer.

Ruzie in het verkeer

Je kent het wel, irritaties in het verkeer. Ik heb er eigenlijk nooit echt meer last van en maak het niet echt meer mee want het boeit me allemaal niet. Ik reed nu weg van de beurs en moest naar de linker baan. Dit deed ik, maar een auto op de baan kwam hard op me af rijden en bleef bumperkleven. Toen hij de kans kreeg mij in te halen keek hij onze kant op en stak zijn middelvinger op….. (mijn moeder stak er 2 op hahaha).

Op naar het strand

Ik was echt ontdaan van alle slechte energie die ik op liep en ook daarna. Ik moest echt mijn energie weer opladen dus op naar het strand met mijn gezin.

Op het strand voel ik me altijd zo fijn. Ik kwam helemaal bij en voelde weer een rust over me heen komen. Wat een ervaring en ik weet 1 ding, ik zal nooit op een beurs zitten. Ik ben veel te gevoelig hiervoor en daarbij ook niks voor mij om in een kraampje heel de dag te zitten. Ik zal het iemand niet echt aanraden naar een beurs te gaan als je gevoelig bent, want je kunt er ook echt ziek van worden.

Voor mij nooit meer naar een paranormale beurs!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.