De waarheid

Hard…
Pijnlijk…
Zichtbaar…
Illusie…

Nog nooit lag de waarheid zo erg op straat dan nu. Nog nooit lieten onze ‘geweldige’ leiders zo hun ware gezicht zien. Nooit werd zo openlijk gesproken over dat de wereldbevolking met 15% verminderd moet worden. Nooit werd alles zo zichtbaar dan nu. Alle kaarten liggen op tafel…

De laatste poging de mensheid volledig in bedwang te krijgen is nu. Een volledige controle over de mensheid. Volledige macht dat is wat ze willen. Ze willen dat wij gaan leven in een maatschappij waarin wij 1.5 meter afstand houden, dat betekent:

Nooit meer onder ouders kunnen knuffelen of een kus kunnen geven…
Nooit meer je kleinkinderen vast kunnen houden…
Nooit meer naar een festival kunnen gaan…
Nooit meer naar een concert…
Nooit meer naar een voetbalwedstrijd of formule 1 wedstrijd kunnen….
Nooit meer kunnen demonstreren….
Nooit meer naar het casino….
Nooit meer in een vliegtuig kunnen zitten…..
Nooit meer een grote bruiloft…..
Nooit meer naar een zwembad kunnen gaan….
Nooit meer……..KUNNEN LEVEN!!!!!!!

Dat is wat ze willen, dat is wat ze gaan doen als wij niks doen! Kun je dat je voorstellen dat we net zoals in China/Japan elkaar groeten op afstand, inclusief je ouders? Dat je elkaar nooit meer een knuffel kan en mag geven. Nooit meer plezier mag hebben op de manier die je kende. Mensen beseffen echt niet wat dat betekent. Sterker nog, er zijn zelfs mensen die willen dat we in een totale lockdown komen….. Serieus? Wil je echt nooit meer je ouders kunnen knuffelen? Nooit meer naar een feestje kunnen gaan? Want als je denkt dat dit snel voorbij zal zijn dan heb je het echt mis. Als dit virus is verbannen, dan komt er wel een nieuwe en daarna weer 1. Dus zullen er grotere maatregelen getroffen worden, daar zijn ze allang mee bezig. En voor wat? Zou jij niet liever het risico willen nemen ? Nou ik wel! Ik wil leven! Ik wil in vrijheid kunnen leven. Waar onze overgrootouders voor gevochten hebben in de tweede wereldoorlog: VRIJHEID!!! Of zijn we dat soms vergeten? Die miljoenen mensen die dood zijn gegaan voor onze VRIJHEID! En voor wat geven wij nu onze vrijheid op? Voor een virus…… waar over de gehele wereld ongeveer 120.000 doden zijn gevallen….. Laat het even tot je doordringen….. Natuurlijk is het vreselijk dat mensen hieraan dood zijn gegaan, maar realistisch gezien er gaan per dag heel veel mensen dood aan allerlei andere aandoeningen en ziektes, waarvan het sterktecijfer nog veel hoger ligt.

Laten we onze krachten bundelen, laten we wijs zijn, laten we ons bewustzijn verhogen! Er zijn al groeperingen die proberen wat te doen, die opstaan! Waar kies jij voor? Blijf je in de onwetendheid of kies je voor de waarheid vanuit je eigen bewustZIJN?
Het is gewoon nu of nooit! We krijgen de kans nu alles anders te doen. Want dit hele systeem klopt natuurlijk voor geen meter. Wie zijn die mensen daar in de regering die ons vertellen wat we moeten doen? Hebben we daar zelf niks over te zeggen? Mogen we niet zelf onze verantwoording nemen? Moeten we niet juist zelf mee kunnen beslissen?

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.