cropped-20190302_135733-1.jpg

Coaching 1 op 1

 

Ik geef persoonlijke coaching op gebied van:

  • Persoonlijke ontwikkeling:

Wie ben je of wie wil je zijn? Wat wil je echt graag bereiken? Wat zijn jou verlangens? Wat zou je graag willen veranderen aan jezelf? Welke overtuigingen heb je die niet van jou zijn? Zit je gevangen door woede in jezelf?

Al dat soort vragen komen kijken bij een persoonlijke ontwikkelingstraject. Je gaat echt met jezelf aan de slag en je gaat kijken wat je kunt verbeteren aan jezelf of wat jou diepe verlangens zijn.

  • Spirituele ontwikkeling:

Voel je aan alles dat er meer is? Wil je meer weten over het spirituele? Wil je in contact komen met je hogere zelf? Wil je leren vertrouwen op je intuïtie? Wil je weten hoe je jezelf kunt beschermen tegen allerlei ‘slechte’ energieën? Wil je in contact komen met je gidsen en beschermengelen? Je wilt af van het duister wat je maar blijft achtervolgen? Je bent al een stukje op weg naar een zuiver leven, maar je hebt meer begeleiding nodig? Wil je weten hoe het universum voor je werkt? Of wil je gewoon met iemand praten die snapt wat spiritueel zijn is?

Ik kan met jou gidsen, ziel of jou energie contact maken. Dan concentreer ik me op jou energie en dan voel, zie, weet en hoor ik van alles bij jou. Om inzichten te krijgen maak ik indien nodig gebruik van tarotkaarten. Ik voel heel sterk bij mensen of zij slechte energieën in zichzelf of huis hebben. Ik kan je helpen om je zelf te healen. Ook kan ik je begeleiden om te groeien op spiritueel gebied.

  • Wereldproblemen/conspiracy theorieën:

Begrijp je de wereld niet meer? Voel jij je machteloos? Wil je bij iemand terecht die begrijpt hoe ons systeem in de wereld in elkaar zit? Je kan bij niemand terecht waarmee je kunt praten over die ‘gekke’ theorieën? Je wilt het hele plaatje zien over de wereld? Voel je je depressief na al deze theorieën en wil je daar uit?

Ik kan je begeleiden met het helpen de puzzel op te lossen over de conspiracy theorieën. Ik weet als geen ander hoe onbegrepen je je kunt voelen en dat mensen je echt voor gek verklaren. Ik wil je heel graag begeleiden om alles weer helder te krijgen en een passende oplossing voor jou zoeken om met al deze kennis om te gaan. Je staat er niet alleen voor en je bent zeker niet de enige met die ‘gekke theorieën’.

  • Relaties met partner, kinderen, familie:

Voel je je niet gelukkig met een dierbare? Wil je werken aan een goede relatie met je partner, kinderen of familie? Heb je problemen met 1 van hen en kom je er maar niet uit? Val je altijd maar op de verkeerde partner? Wil je nu eindelijk eens je ex-partner loslaten en verder gaan met je leven?

Door mijn vele ervaringen op gebied van relatieproblemen, familieruzies, opvoeding van kinderen en goede relaties met partner, kinderen en familie kan ik je begeleiden om weer het geluk te vinden met je dierbaren. Ik kan je ook begeleiden met het doorbreken van je oude gewoontes en je laten inzien waarom jij die verkeerde partner elke keer kiest.

  • Werk/zakelijk:

Heb jij een baan die je niet leuk vind? Wil je zo graag iets anders doen, maar je weet niet wat? Welke diepe verlangens heb jij? Je hebt een onderneming, maar dit loopt niet helemaal lekker? Weet je niet welke keuze je moet maken op zakelijk gebied?

Ik kan je begeleiden met het zoeken naar antwoorden wat jij nu wilt doen of bereiken. Wat is jou diepe wens om te gaan doen? Je gaat eigenlijk zelf op zoek naar de antwoorden en daar begeleid ik jou bij. Je gaat op onderzoek uit wat bij jou hoort of je gaat leren hoe je makkelijker keuzes kunt maken. Alles heeft als doel dat jij werk vindt of hebt wat helemaal bij jou past.

Bij coachingsgesprekken maak ik altijd gebruik van mijn spirituele krachten, kennis over de wereld en mijn eigen ervaringen. Ik voel heel sterk wat onderliggende problemen zijn of wat je verlangens echt zijn.  Ik geef geen adviezen over gezondheid, hooguit wat tips.

De consulten zijn in mijn praktijk of via skype/telefonisch. Een coachingsgesprek duurt ongeveer 1 uur. Soms komt er uit 1 consult al heel veel en soms zijn er meerdere consulten voor nodig. Dit is helemaal aan jou wat jij wilt.

Coaching 1 uur € 50,00

Coaching half uur € 27,50

 Alle prijzen zijn inclusief btw en kan contant worden betaald of van te voren worden overgemaakt.

Wil je een afspraak of meer informatie?