Door chaos om ons heen vergeten we bij ons zelf te blijven en in onze eigen kracht te staan. Dat de chaos bewust wordt veroorzaakt dat heeft niet iedereen in de gaten.

Gelukkig hebben al vele door dat onze regeringen niet het beste met ons voor heeft en een eigen spel speelt. Als je dat weet dan begrijp je dat zij sommige dingen juist willen. Dit willen ze om ons uit onze kracht te halen.

Zij willen juist dat we gaan demonsteren, rellen schoppen, onrust zaaien, verdeeldheid creëren etc. Hoe meer chaos hoe beter het voor hun is. Dan zijn we namelijk niet zo krachtig, omdat we ons vaak boos maken of we worden heel erg uitgedaagd waardoor vaak weer boosheid ontstaat. Als wij in onze kracht staan en ons niet uit de tent laten lokken dan zijn we zoveel sterker.

Natuurlijk zijn we boos en ook verdrietig over wat er allemaal gebeurd. Een lockdown door een vaag virus, 5G stralingen, kindermisbruik, corrupte regeringen en al het valse nieuws. Het maakt ons boos en willen in opstand komen. En dit zal alleen nog maar erger gaan worden. Er zal nog meer chaos ontstaan en we zijn er zeker nog niet. Er zullen nog ergere zaken aan het licht komen wat al langzaam zichtbaar aan het worden is.

Eerst dacht ik ook we moeten in opstand komen dat geeft je het gevoel iets te doen. Maar dat werkt averechts. We moeten onze krachten op een hele andere manier bundelen. Onze energietrilling moeten we zo hoog mogelijk gaan krijgen en houden. Alleen dan zijn we untouchable.

De komende periode zal ik alleen maar bezig zijn met hoe we ons niet kunnen laten verleiden door het kwaad en echt bij ons zelf te blijven. Het is van groot belang dat we niet mee gaan in de chaos. Eerst wilde ik heel graag iedereen bewust maken van ons systeem, maar er is een veel belangrijker doel: in onze kracht blijven en weten hoe je dit moet doen. Later komt wel aan de orde hoe dit systeem is opgebouwd, onderwerpen genoeg. Maar voor nu moeten we echt elkaar helpen en steunen. Wees voorbereid de komende tijd. Geloof in jezelf en laat je niet uit het veld slaan!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.