Bewustwording

Langzaam zie je dat mensen zich veel meer bewust worden van het leven waarin we leven. De 1 wordt zich bewust van zijn eigen leven en de ander van het leven zelf. Iedereen is er op een andere manier mee bezig.

Je merkt de tegenstrijdigheden, de verschillende meningen en theorieën die er zijn. Je hebt verschillende kampen: de complotdenkers, de goedgelovige, de spirituele, de wetenschappers, de nuchtere, de boeit ze geen fuck mensen en de diep slapende mensen.

Bij mij thuis gaan de gesprekken nu alleen nog maar over: wat gaan we doen? Wat kunnen we doen? Welke bijdrage kunnen we de wereld bieden in tijden van crisis? Mijn man valt onder de categorie complotdenkers/wetenschappers en ik de spirituele. Wij denken/voelen hetzelfde: er klopt helemaal niks van alles! Beide willen we de wereld nog meer bewust maken van wat er toch allemaal aan de hand is, namelijk dat de hele wereld wordt aangestuurd door de Cabal en dat er nu wordt ‘tegengevochten’ door Quanon. Dat er zoveel gaande is dat het bijna ongeloofwaardig is, maar toch eigenlijk heel logisch is. Ik voel dat alles ook klopt, die complotdenkers zijn zo gek nog niet. Ja het is soms heel veel angst, ja heel veel lijkt ver gezocht, maar klopt de wereld zoals het nu is? Nee verre van niet! Hoe lossen we dit op? Kijk, en daar komt ons bewustzijn om de hoek kijken naar mijn idee. Onze ziel, daar waar alle antwoorden liggen opgeslagen. Die doorgang daar naar toe, dat moeten we terug vinden. Dan weten we hoe we uit deze oneindige cirkel kunnen ontsnappen. Dan pas kunnen we uit deze matrix ontsnappen….

Daar ligt onze kracht, in iets waar de Cabal, illuminatie, bildenberg of die enge Bill Gates of wie dan ook geen invloed op kunnen hebben: Onze Ziel! Dan kunnen ze nog zoveel 5G straling op ons afvuren, virussen kweken en nog zoveel vaccinaties in ons lijf stoppen, niemand stopt de ziel! Die is krachter dan wat dan ook en dat moeten we ons heel goed gaan realiseren.

De oplossing… eerst moeten we ons bewust worden van welk spel hier wordt gespeeld. We zijn in staat contact te maken met ons bewustZIJN, onze ziel. Iedereen kan zelf onderzoek doen naar wat er nu gebeurd, je kunt voelen wat jouw waarheid is en wat niet. Je kunt die complotdenkers idioten vinden, maar die hebben meer onderzoek gedaan dan de meeste in hun hele leven. Behandel iedereen met respect, zonder meteen te zeggen dat ze geen gelijk hebben. Doe eerst zelf onderzoek! Heel simpel!

Ik merk dat ik zat ben…. Ik probeer vaak de juiste woorden te vinden om niemand te kwetsen. Het liefst zou ik iedereen die aanvalt op zijn plek willen zetten in RESPECT! Ik zou heel veel mensen ook willen wakker schudden, om ze in ieder geval zo ver te krijgen dat ze op onderzoek uit gaan en niet klakkeloos hun ‘leiders’ geloven.

Ik wil praten over wat ik voel, niemand meer in bescherming nemen en vrijuit kunnen spreken. Vooral als voorbeeld voor mijn kinderen. Ik wil ze meegeven niet bang te zijn, dapper en moedig te zijn….

Revolution…..
Dit is de tijd om bewust te worden…
De tijd voor verandering is nu….
Als er nu niks veranderd moeten we waarschijnlijk weer 100 jaar wachten tot er weer een opening komt naar de verandering….

ps je hoeft niks van wat ik zeg te geloven…. ik hoop alleen dat je zelf onderzoek doet, in je eigen bewustZIJN

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.