Dan zou ik willen dat iedereen is zelf zou nadenken. Mensen zijn net schapen, ze volgen de menigte. Je doet gewoon wat van je verwacht wordt door de maatschappij en houdt vooral rekening met wat andere van je denken. Ergens voelen mensen toch dat het niet helemaal juist is om de menigte te volgen. Dat is fantastisch als je dat voelt, dan kom je los van de menigte. Je gaat zelf nadenken, ervaren en ondervinden! Je gaat op zoek naar wat jou realiteit is. Je zoekt jou waarheid. Het mooie is als je je los maakt van de kudde, dan pas ga je je vrij voelen. Dan word je steeds meer jij. Je doet niet langer wat een ander zou willen, je doet precies dat wat jij wilt en voelt.

Je komt de kuddes overal tegen in de wereld van allerlei soorten geloofsovertuigingen, de spirituele mensen, de maatschappij zelf. Ze volgen allemaal een bepaald ‘opgelegd’ systeem. Mensen weten eigenlijk niet beter, want ze doen het waarschijnlijk al hun leven lang. Ze doen vrijwel allemaal dezelfde soort dingen, je ziet de patronen. Soms vraag ik me wel eens af, wat is daar nou leuk aan? Het is toch veel leuker om juist diegene te zijn die anders denkt, die een andere mening heeft, die ECHT nadenkt of voelt, die niet wilt doen wat iedereen al doet. Het is veel uitdagender om anders te zijn. Het is een groot avontuur!

Iedereen is in staat alle informatie uit zichzelf te halen dus eigenlijk heb je helemaal niemand nodig. Ik wil diegene zijn die je dat laat in zien. Ik zou iedereen willen inspireren om op je eigen benen te staan en dat je keuzes kan maken vanuit je eigen innerlijke leiding en niet meer twijfelt aan je keuzes. De kuddes doen je altijd laten geloven dat je ze nodig hebt of dat je een leider moet volgen. Alleen een echte leider maakt leiders en geen volgers. Je hebt altijd iemand nodig die jou inspireert, adviseert, inzichten geeft, maar die persoon heb je vaak maar voor een tijdje nodig. Je hebt geen leider nodig, jij bent je eigen leider!

Alles wat ik zelf weet, ervaar, hoor en zie dat haal ik bijna allemaal uit mezelf. Ik heb nog nooit 1 cursus of opleiding gedaan voor mijn spirituele kennis of wereldkennis. Ik lees wel veel of zoek informatie op of ik mediteer. Dan voel ik altijd of het voor mij waarheid is en ook stel ik vragen aan mijn hogere zelf. Ik zie het zo: mijn leven is mijn realiteit, het is mijn eigen waarneming. Alles is dus mijn creatie, mijn film die wordt afgespeeld. Alles wat om mij heen is dat ben ik zelf, dus het hele universum en alles wat erin zit dat ben ik feitelijk zelf.

The-perfection-of-the-universe-1037x543

1 Comment

  • Yvonne Rijneveld
    Posted 16 May 2018 13:37 0Likes

    Als ik 1 ding zou veranderen zou ik heel erg graag gezond zijn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.