Wat is er zo belangrijk aan 11.11? Over de hele wereld wordt er over gesproken. Vele mensen zien heel vaak 11.11 staan op de klok. Vandaag op deze 11e van november vertel ik je waarom 11.11 belangrijk is.

Meestergetal

De eerste reden is dat nummer 11 is een meestergetal in de nummerologie. Een meestergetal is altijd een belangrijk getal want het versterkt door de dubbelen 1. 11 staat voor spiritualiteit, verbondenheid met je geest, intuïtie en creativiteit. Het kan staan voor een nieuw begin.

Wees je bewust

Als je 11.11 ziet staat wees je dan bewust van je gedachten op dat moment, waar je bent, wat er in je omgeving gebeurde, is er iets bijzonders te zien in de lucht? Ergens kun je misschien een teken ontdekken.

De energetische poort

Het kan zijn dat op het moment dat 11.11 verschijnt er spirituele helpers aanwezig zijn vanuit de andere wereld/dimensie. Deze helpers willen je op dit moment steunen, inzicht geven of je liefde geven. Op 11.11 is de energetische poort open tussen onze dimensie en de hogere dimensies. Hierdoor kan jij beter contact leggen met spirits uit die hogere dimensie. De spirits uit andere dimensies kunnen eigenlijk altijd wel contact leggen met ons (als ons bewustzijn hier aan toe is). Alleen heel veel mensen (uit deze dimensie) kunnen niet uit zichzelf contact leggen met de hogere dimensies. Daarom is zeker als een dag als vandaag de trillingen wat hoger van de energieën, omdat de poort open staat.

Beter in balans

Als je vaak 11.11 op je telefoon ziet staan dan wil dit ook zeggen dat je op de goede weg bent. Je gaat steeds beter in balans komen en je maakt goede stappen. Je manifestaties zullen steeds zichtbaarder voor je zijn, je wensen komen uit. Steeds als je 11.11 ziet dan zal je band met het hele universum sterker worden. Je stelt je steeds meer open. Je zal steeds meer gaan begrijpen hoe alles in elkaar zit.

2018

In dit jaar 2018 (2+0+1+8 = 11) zullen vele van ons grote transformaties ondergaan, bewust of onbewust. Er worden zaken losgelaten en nieuwe dingen worden geopenbaard. Het jaar van verschoning en vernieuwing. Het jaar van creativiteit en nieuwe levensstijlen. Ook zullen velen steeds beter boven de dualiteit gaan staan en word er steeds bewuster omgegaan met alles wat op de aarde leeft. Er liggen vele mogelijkheden als er het getal 11 verschijnt, in een jaar, dag, tijd of waar je 11 ook zal zien verschijnen. Op dat moment zijn er mogelijkheden iets sneller in gang te zetten.

1 Comment

  • Marga
    Posted 4 October 2019 10:21 0Likes

    🙏💓🙏

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.